Zwolle-Zuid Schaakt!
home Clubinformatie Bestuur Jeugd Senioren Links
ZZS!! flikt t op de Verenigingsdag Zwolle Zuid!!!!!!!

 

Ook op de verenigingsdag zaterdag 8 juli 2017 in het winkelcentrum van Zwolle Zuid heeft Zwolle Zuid Schaakt weer laten zien waarom ze de gezelligste vereniging van de OSBO en heeft het gedaan waar het goed in is: namelijk dmv een ongedwongen sfeer een gezelligheid creëren waar menige vereniging nog een puntje aan kan zuigen.

Daardoor heeft het winkelend publiek kennis kunnen maken met de edele schaaksport in al zijn facetten en heeft de vereniging daardoor een bedrag binnen gesleept van € 1500,- verdeeld over 3 jaar in de vorm van een sponsorcontract door de winkeliersvereniging. Het totaal aantal stemmen wat op onze club is uitgebracht bedroeg maar liefst 109!! waardoor ZZS met afstand de 3e prijs in de wacht heeft gesleept. De vereniging is grote dank verschuldigd aan alle leden die meegeholpen hebben dit mogelijk te maken, maar in het bijzonder aan Emile Hoogterp, Roel Broeksma en Ingrid Reinders als de drijvende krachten achter dit initiatief.
Het is weer een mijlpaal in de inmiddels toch al geruchtmakende geschiedenis van deze bijzondere club, maar ongetwijfeld zullen er nog vele volgen en uw verslaggever zal ook dan weer paraat staan om alle feiten en gebeurtenissen te beschrijven. Ook moet er speciale dank worden uitgebracht aan de inmiddels ook beroemde “hoffotograaf” Henk Schottert voor de mooie sfeerfoto’s van dit evenement en de afgelopen seizoenen en gebeurtenissen die allemaal te vinden zijn op de website: www.zwollezuidschaakt.nl

Rest mij alle lezers te bedanken voor het lezen van mijn schrijfsels en iedereen een fijne(schaak) zomer toe te wensen!

Uw verslaggever,
RM

Foto's Klik hier