Zwolle-Zuid Schaakt!
 


1e editie BacoLand toernooi zeer geslaagd!!

Uw verslaggever had de eer aanwezig te mogen zijn op het 1e BacoLand toernooi in het pitoreske Elburg. Dit toernooi was georganiseerd door Marc Land en het moet gezegd worden: zeer geslaagd. Alle aanwezige deelnemers waaronder 2 van Zwolle Zuid Schaakt, hebben zich zeer vermaakt. Ook de inwendige mens was zeer goed verzorgd, broodjes, koffie ,bier bbq wat wil een mens nog meer?

Het toernooi kende een paar zeer verrassende wendingen, zo werd niet Folkert van Dorp de gedoodverfde favoriet de uiteindelijke winnaar, maar ging de titel en de onsterfelijke roem naar Boris van ZSG. Ook andere uitslagen waren zeer verrassend te noemen zo was daar de laagst gerankte speler (861) die toch nog 2 partijen tegen hoger geplaatste spelers (100+ en 1400 +) op zijn naam wist te schrijven. Ook organisator Marc ging een paar keer onderuit maar wist altijd met een smile op zijn gezicht de sfeer weer goed te houden

Al met al was het een dag (en avond) die U verslaggever en meerderen met hem niet snel zullen vergeten en was het een zeer geslaagde dag. Alle deelnemers hebben uw verslaggever toevertrouwd om ook volgend jaar, indien er een vervolg word gegeven aan deze happening weer van de partij te zijn. Dat het gezellig was mag mede blijken dat het vrouwelijk schoon van Elburg regelmatig langs kwam om een kijkje te nemen, onnodig te eggen dat alle spelers en uw verslaggever dit niet vervelend vonden!!

Uw verslaggever,
RM