Zwolle-Zuid Schaakt!
home Clubinformatie Bestuur Jeugd Senioren Links
 

ZZS! HOFLEVERANCIER EN GROOTVERDIENER!(27-12-2012)

Op de 2012 editie van het Jaap Spaargaren toernooi in Kampen georganiseerd door O&O bleek de opleiding van ZZS! Haar vruchten af te werpen. Niet alleen de record deelname van de leden maar ook de prijzen vielen voor een groot deel in Zwolle Zuid.
Namens onze club deden,Karel, Jan, Bert, Rick ,Gradus,Krine, Ron en Han mee. Van deze leden bleven alleen Gradus, Han en Ron met lege handen achter.
De 1e prijs in poule 2 werd geclaimd door Rick en het zelfde deden Bert en Jan in poule 3 en 4.
Karel en Krine scoorden in hun respectievelijke poule een verdienstelijke 2e prijs. Kortom een fantastisch resultaat voor dit kleine clubje enthousiastelingen. Dat gezelligheid belangrijk is bleek wel uit het feit de aanwezige secretaris bijna gelijk een 2 tal aanmeldingen kreeg voor toekomstig lidmaatschap van de gezelligste club van de OSBO. Onnodig te zeggen dat hier wel op gedronken moest worden.
Er werden ook weer volop hilarische toestanden genoteerd, klokken die tot 3 keer toe uitvielen, en er werd natuurlijk weer op verkeerde klokken geslagen, Koningen vlogen als warme broodjes over het bord, maar gezellig was het wel!!

Uw verslaggever wil ook nog even de organisatie bedanken voor niet alleen de organisatie, maar mede voor het verzorgen van de inwendige mens, namens ZZS grote dank aan Hans en Jan van O& O, en aan de medewerkers van de Majesteit!!

Het was weer zeer geslaagd en weer voor herhaling vatbaar!!
Fijne jaarwisseling allemaal, voorzichtig met vuurwerk en rustig aan met de oliebollen

Uw verslaggever,
RM